USLUGE

AVANTURA ŽIVOTA

Dopustite da vas povedemo u avanturu vašeg života. Naši kvalificirani instruktori će vas na siguran i zabavan način upoznati s funkcioniranjem Quad vozila dok istražujete predivnu prirodu otoka. Vožnjom kroz jedinstveni krški krajolik na uzbudljiv način doživite predivne krajolike koje nudi dalmatinska obala.

OBITELJSKA AVANTURA

Quad adventures vožnje su sigurne i zabavne obiteljske avanture u prirodi. Iskustvo nije potrebno i osiguran je trening prije same vožnje. Organiziramo vašu obiteljsku avanturu prilagođavajući se vašim mogućnostima.

AVANTURA PRIMJERENA ZA SVE DOBNE SKUPINE

U našim avanturama mogu sudjelovati osobe svih dobnih skupina. Djeca su dio naših obiteljskih Quad avantura te svi mogu doživjeti uzbuđenje vozeći svoj vlastiti Quad . Djeca (5-12g) Odrasli (13g i stariji)

IZAĐITE IZ UREDA I DOPUSTITE DA VAS POVEDEMO U AVANTURU ŽIVOTA

Quad adventures organizira team buildinge u prirodnom okruženju te smo fleksibilni u prilagođavanju potrebama vaše firme.

ISKUSTVO NIJE POTREBNO

Iskustvo nije uvjet da bi se sudjelovalo u ovoj avanturi. Osiguran je kružni trening prije vožnje i zaštitna oprema (kacige). Sva vozila su automatik. Vožnje se odvijaju čak i u slučaju kišnog vremena (preporuka je ponijeti kabanicu).

RAZLIKA IZMEĐU TURA

Gosti se često pitaju koja je razlika između vožnje od 2 sata i one od 3 sata. Ruta vožnje od 2 sata je ista kao i ruta vožnje od 3 sata s tim da vožnja od 3 sata uključuje jednu dodatnu stazu do južne strane otoka gdje imate slobodno vrijeme (20 ak minuta) na prekrasnoj, skrivenoj plaži za kupanje i opuštanje.

Open chat
Hello 👋
Can we help you?