O NAMA

Već skoro 10 godina organiziramo vožnje s Quadovima. Doživite prirodu u sigurnim rukama naših instruktora.

Garantiramo vam vožnju života!

AVANTURA ŽIVOTA

Dopustite da vas povedemo u avanturu vašeg života. Naši kvalificirani instruktori će vas na siguran i zabavan način upoznati s funkcioniranjem Quad vozila dok istražujete predivnu prirodu otoka. Vožnjom kroz jedinstveni krški krajolik na uzbudljiv način doživite predivne krajolike koje nudi dalmatinska obala.

OBITELJSKA AVANTURA

Quad adventures vožnje su sigurne i zabavne obiteljske avanture u prirodi. Iskustvo nije potrebno i osiguran je trening prije same vožnje. Organiziramo vašu obiteljsku avanturu prilagođavajući se vašim mogućnostima.

AVANTURA PRIMJERENA ZA SVE DOBNE SKUPINE

U našim avanturama mogu sudjelovati osobe svih dobnih skupina. Djeca su dio naših obiteljskih Quad avantura te svi mogu doživjeti uzbuđenje vozeći svoj vlastiti Quad . Djeca (5-12g) Odrasli (13g i stariji)

IZAĐITE IZ UREDA I DOPUSTITE DA VAS POVEDEMO U AVANTURU ŽIVOTA

Quad adventures organizira team buildinge u prirodnom okruženju te smo fleksibilni u prilagođavanju potrebama vaše firme.

ISKUSTVO NIJE POTREBNO

Iskustvo nije uvjet da bi se sudjelovalo u ovoj avanturi. Osiguran je kružni trening prije vožnje i zaštitna oprema (kacige). Sva vozila su automatik. Vožnje se odvijaju čak i u slučaju kišnog vremena (preporuka je ponijeti kabanicu).

RAZLIKA IZMEĐU TURA

Gosti se često pitaju koja je razlika između vožnje od 2 sata i one od 3 sata. Ruta vožnje od 2 sata je ista kao i ruta vožnje od 3 sata s tim da vožnja od 3 sata uključuje jednu dodatnu stazu do južne strane otoka gdje imate slobodno vrijeme (20 ak minuta) na prekrasnoj, skrivenoj plaži za kupanje i opuštanje.

KAKO TO ZAPRAVO IZGLEDA

PLAN TURE

POČETAK

Okupljanje je ispred našeg ureda u mjestu Žedno. Tu započinje vaša avantura. Parking je besplatan.

TRENING

Naši vodiči pružaju sigurnosne upute te trening vožnje prije početka svake ture.

OFF ROAD VOŽNJA

Nakon treninga započinje off road vožnja makadamskih putovima po vrhu otoka Čiova do najistočnije točke otoka,blizu mjesta Slatine.

VIDIKOVCI

Tijekom vožnje radimo 2 kratke pauze kako biste mogli uživati u predivnim pogledima na okolne otoke i prirodu. Na najistočnijoj točki uživate u pogledima na grad Split, brdo Marjan, Kaštela te otoke Brač i Šoltu. Posjećujemo i svetište u liticama Gospu od Prizidnice.

KRAJ

Istim makadamskim putem vraćamo se na početnu točku.

CIJENE

Provjerite naše cijene

1 ODRASLA

65,00 €

1 ODRASLA + 1 DIJETE

80,00 €

2 ODRASLIH

105,00 €

1 ODRASLA

80,00 €

1 ODRASLA + 1 DIJETE

95,00 €

2 ODRASLIH​

120,00 €

KONTAKTIRAJTE NAS

Trudimo se odgovoriti u što kraćem roku-uglavnom unutar 24 sata.
Radujemo se što ćeš postati dio naše avanture!

Quad Adventures ured

Prilikom rezervacije naših usluga prikupljaju se sljedeći osobni podaci: ime, prezime, država, broj telefona i e-mail korisnika usluge. Ovi se podaci prikupljaju isključivo u svrhu izvršenja ugovorene usluge i neće se koristiti ni u koje druge svrhe. Pristup prikupljenim osobnim podacima imaju samo zaposlenici davatelja usluga koji će istima upravljati sukladno GDPR direktivi i Zakonu o zaštiti osobnih podataka.

Open chat
Hello 👋
Can we help you?